Nederland is een diensteneconomie. Zorg, overheden en (zakelijke) dienstverleners worden steeds belangrijker. Maar de concurrentie is scherp. Goede kwaliteit en prijs zijn slechts noodzakelijke voorwaarden om mee te kunnen spelen.

Maar hoe onderscheid een dienstverlener zich van de concurrentie? De markt heeft sterke behoefte aan snelle dienstverleners met grote leverbetrouwbaarheid. Dat vereist een andere wijze van plannen en aansturen van het primaire proces.

Op basis van unieke leverprestaties ontwikkelen we een propositie die dienstverleners een beslissend concurrentievoordeel geeft

Leverprestaties als concurrentievoordeel

TOC Resultants helpt dienstverleners bij het bereiken van uitzonderlijk goede leverprestaties. Project- en procesmatige werkende dienstverleners realiseren met ons een gegarandeerde leversnelheid en –betrouwbaarheid die uniek is in hun branche. Op basis van deze leverprestaties ontwikkelen we een propositie die dienstverleners een beslissend concurrentievoordeel geeft.

TOC Resultants generen geen rapporten maar resultaten

Geen rapporten maar resultaten

TOC Resultants werken op basis van TOC, de Theory of Constraints. De succesvolle managementmethodiek van Dr. Goldratt, de auteur van Het Doel en De Zwakste Schakel. Wij generen geen rapporten maar resultaten door de implementatie van specifieke oplossingen voor……

Resultaten voor u?

Onze oplossing worden met succes toegepast in profit en non-profit. Van gemeenten tot ICT-dienstverleners, en van ziekenhuizen tot bank-verzekeraars. Wilt u meer weten? Download onze GRATIS whitepapers en presentaties of neem contact met ons op.