TOC Resultants is een implementatieadviesbureau dat werkt op basis van de Theory of Constraints, of TOC. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties met uitdagingen en kansen in de volgende gebieden:

  • projectmanagement
  • dienstverlening
  • marketing & sales

Wij zijn geen consultants, maar resultants: Wij produceren geen rapporten, maar resultaten met het management en uw medewerkers ‘op de werkvloer’. Zelfs strategiesessies resulteren ter plekke in projectplannen die direct uitgevoerd kunnen worden.

Wij produceren geen rapporten, maar resultaten met het management en uw medewerkers ‘op de werkvloer’

Met het klantteam identificeren we de belangrijkste oorzaak van onderpresteren ten opzichte van het organisatiedoel, en ontwerpen, plannen en implementeren de oplossing. Kennisoverdracht is een belangrijke pilaar onder iedere implementatie, opdat de klant na ons vertrek zelfstandig verder kan met hun Proces Of OnGoing Improvement (POOGI).

Over de partners

Michel Stijlen en Hans Steenpoorte zijn de Managing Partners van TOC Resultants. Hans en Michel hebben ruim 50 jaar ervaring in ICT, industrie, distributie, marketing & sales, zakelijke dienstverlening en de zorg in zowel adviserende als leidinggevende posities. Michel en Hans zijn door Goldratt Consulting en Goldratt Schools in TOC opgeleid en zijn als TOC Application Experts gecertificeerd door de TOC International Certification Organization, TOCICO.